Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Digital Business Transformation Conference

19 Μαΐου 2022

Αμφιθέατρο OTEAcademy & Live on your screen

Put the right priorities to your choices

Μέσα σε μια νύχτα, οι οργανισμοί, ακόμα και οι πιο βραδυκίνητοι, χρειάστηκε να κάνουν άλματα ψηφιακού μετασχηματισμού. Καθένα από αυτά πρόσφερε εμπειρίες που είναι πολύτιμες για τη διαμόρφωση μιας στρατηγικής, η οποία από εδώ και πέρα μπορεί να υλοποιηθεί σε ένα λιγότερο πιεστικό περιβάλλον σε σχέση με αυτό που επέβαλε η πανδημία.

Η πανδημία κάποια στιγμή θα τελειώσει, όμως η καταλυτική της δράση στον ψηφιακό μετασχηματισμό των οργανισμών, θα έχει διάρκεια, όχι μόνο λόγω αδράνειας, αλλά και γιατί πολλοί οργανισμοί θα διαπιστώσουν οφέλη από τις αλλαγές που αναγκάστηκαν να κάνουν εσπευσμένα.

Η εμπειρία λέει ότι όταν όλοι οι ανταγωνιστές κινούνται με υψηλές ταχύτητες, θα πρέπει και εμείς να πράξουμε το ίδιο. Ωστόσο, στη διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να γίνουν με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού. Ελάχιστες εταιρείες έχουν τον προϋπολογισμό να επενδύσουν σε όλες τις επιλογές παράλληλα. Επομένως, η θέσπιση των σωστών προτεραιοτήτων θα παίξει καταλυτικό ρόλο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Μαΐου 2022
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
Σελίδα Εκδήλωσης
https://www.digitaltransformation.gr/

Διοργανωτής

BOUSSIAS
Τηλέφωνο:
+30 210 6617777
Προβολή Ιστότοπου Διοργανωτή