Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Greece-Cyprus Business Summit

6 Μαΐου 2022 @ 09:00 - 17:30

Alliance towards competitiveness and sustainability

Συνέδριο θεσμών και επιχειρήσεων με στόχο την προώθηση και ανάδειξη των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. Ελλάδα και Κύπρος είναι έννοιες και οντότητες αλληλένδετες.

Οφείλουν να συνεργάζονται στενά, ενώ μοιράζονται κοινές ανησυχίες και επιδιώξεις σε πολλαπλά επίπεδα. Το 1st Greece-Cyprus Business Summit φιλοδοξεί να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας σε θεσμικό, διοικητικό αλλά και οικονομικό επίπεδο μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Σκοπός του Summit είναι να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν συνέργειες σε έργα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και να προσδιοριστούν βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση πόρων της Δημόσιας Διοίκησης.

Οι Ευρωπαϊκοί πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο που θα οδηγήσει τις οικονομίες Ελλάδος και Κύπρου σε μια νέα εποχή. Σ’ ένα σύγχρονο, γεμάτο προκλήσεις κόσμο, οι ηγέτες οφείλουν να επιδείξουν σύνεση, διορατικότητα και ευελιξία, προβλέποντας αλλά και οδηγώντας τις εξελίξεις.

Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου αντιμετώπισαν αποτελεσματικότερα από άλλες χώρες την κρίση που προκλήθηκε από την πανδημία COVID-19. Ωστόσο, οι οικονομίες και των δύο χωρών, στηριζόμενες σε μεγάλο βαθμό στις υπηρεσίες και ειδικότερα στον Τουρισμό, αδιαμφισβήτητα υπέστησαν σημαντικές απώλειες.
Η εποχή, περισσότερο από ποτέ απαιτεί συνέργειες και πολυεπίπεδες συνεργασίες.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Μαΐου 2022
Ώρα:
09:00 - 17:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
Σελίδα Εκδήλωσης
https://www.grcybusiness-summit.com/

Διοργανωτής

BOUSSIAS
Τηλέφωνο:
+30 210 6617777
Προβολή Ιστότοπου Διοργανωτή

Χώρος Διεξαγωγής

Sofitel Athens Airport
Athens International Airport Athens
SPATA, 19019 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 3544000
Προβολή Ιστότοπου Χώρου Διεξαγωγής