Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

PREMIUM REAL ESTATE EXPO GREECE 2022

13 Μαΐου 2022 - 15 Μαΐου 2022

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον του Real Estate σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, είναι έκδηλη η ανάγκη συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, όλων των δομών που συνθέτουν το μωσαϊκό του κλάδου στην Ελλάδα.

Αυτήν ακριβώς την ανάγκη εκπληρώνει RM International με τη υλοποίηση της PREMIUM REAL ESTATE EXPO (REXPO), της μοναδικής έκθεσης ακινήτων στην Ελλάδα.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων, των ασφαλειών και των κατασκευών θα πλαισιώσουν και θα διαφοροποιήσουν την έκθεση. Έτσι κάθε επισκέπτης και επαγγελματίας θα βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται!

Στους επαγγελματίες που συμμετέχουν δίνεται αναμφίβολα μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες, ερχόμενοι σε επαφή με επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλες δράσεις, ομιλίες και θεματικές γνωριμίας θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τάσεις και τα trends της αγοράς, να ανοίξουν τον επιχειρηματικό κύκλο γνωριμιών τους και να μετατρέψουν την PREMIUM REAL ESTATE EXPO σε μια γιορτή αλληλεπίδρασης για τους επαγγελματίες του κλάδου. Περισσότερα στο www.rexpo.gr

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Μαΐου 2022
Τέλος:
15 Μαΐου 2022
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Σελίδα Εκδήλωσης
www.rexpo.gr

Διοργανωτής

Slide2Open Communications
Τηλέφωνο:
+30 210 3004808
Email:
nvog@slide2open.net
Προβολή Ιστότοπου Διοργανωτή

Χώρος Διεξαγωγής

M.E.C. Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο
301, Lavriou Ave.
PAIANIA, 19002
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+30 210 6041410
Προβολή Ιστότοπου Χώρου Διεξαγωγής