Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

RouteLab @ Κατάκολο

2 Νοεμβρίου 2022 @ 09:00 - 3 Νοεμβρίου 2022 @ 17:00

«Τουρισμός Εμπειρίας-Ταξιδεύοντας Βιωματικά»

Το #RouteLab συνεχίζει τη διαδρομή του και κάνει στάση στο Κατάκολο!

Μια ακόμη διήμερη συνάντηση Μεταφοράς Γνώσης με τη σφραγίδα του #RouteLab θα πραγματοποιηθεί στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Ηλείας στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2022, στο Κατάκολο, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πύργου, του ΣΕΒ ΠΕ & ΔΕ και του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού ΙΟΝΙΑΝ TV.

Η διαδρομή του #RouteLab οδηγεί το όχημα γνώσης στο Κατάκολο κι εστιάζει στον «Τουρισμό Εμπειρίας» προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τους δρόμους της τουριστικής ανάπτυξης, αλλά και τις σύγχρονες επιθυμίες του ταξιδιώτη, αναζητώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της περιοχής αλλά και του ρόλου του τουρισμού στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η ταξιδιωτική «εμπειρία» προϋποθέτει την συναναστροφή με ανθρώπους της περιοχής, την γνωριμία με τον τοπικό πολιτισμό, την αναζήτηση γεύσεων, αρωμάτων αλλά και αισθήσεων. Εναλλακτικές προτάσεις, τουρισμός κρουαζιέρας, εξειδικευμένες υπηρεσίες και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, καινοτομίες στο τουριστικό προϊόν μέσα από talks, best practices, forum, αλλά και workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας.

Η γνώση της ταξιδιωτικής εμπειρίας έχει όνομα: #RouteLab!
Συναντήστε το και ταξιδέψτε κι εσείς βιωματικά κλείνοντας τη εισιτήριό σας δωρεάν!

Για το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το επίσημο site της διοργάνωσης: www.routelab.gr .

Λεπτομέρειες

Αρχή:
2 Νοεμβρίου 2022 @ 09:00
Τέλος:
3 Νοεμβρίου 2022 @ 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,
Σελίδα Εκδήλωσης
www.routelab.gr

Διοργανωτής

RouteLab
Τηλέφωνο:
+30 2610 622080
Email:
info@routelab.gr
Προβολή Ιστότοπου Διοργανωτή

Χώρος Διεξαγωγής

Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Ηλείας , Κατάκολο
PYRGOS
KATAKOLO, 27100 Greece
+ Χάρτης Google