Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

3ο Συνέδριο Women in Digital 2023

7 Μαρτίου @ 10:00 - 17:30

Το Women in Digital έρχεται ξανά τον Μάρτιο του 2023, πιο ώριμο, πιο έμπειρο, πιο πρωτότυπο και δημιουργικό. Kαι κυρίως ζωντανό.

Μετά από δύο χρόνια online μετάδοσης, το μοναδικό συνέδριο που διασυνδέει και δίνει βήμα σε διακεκριμένες γυναίκες από τον χώρο της Πληροφορικής, της Τεχνολογίας, της Βιομηχανίας, του Λιανεμπορίου και του Digital Marketing, πραγματοποιείται σε φυσικό χώρο με ανανεωμένη ατζέντα, hot θέματα, βραβεύσεις και networking και φυσικά χρήσιμα workshops με ό,τι πιο νέο για τις τάσεις και την «εργαλειοθήκη» των Women In Digital, in Tech, in e-Commerce, in STEM.

Το Women In Digital 3 είναι το ετήσιο meeting point της ελληνικής γυναικείας Κοινότητας. Για τις γυναίκες στην Τεχνολογία και γύρω από την Τεχνολογία.

Κάντε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή εδώ για να συνδεθείτε με ηγέτιδες της Τεχνολογίας, με τις πρωτοπόρες της Καινοτομίας, τις υποστηρίκτριες της διαφορετικότητας και τις δημιουργούς αλλαγών. Ζήστε ασυναγώνιστες ευκαιρίες δικτύωσης και αποκτήστε πρόσβαση στις γνώσεις που χρειάζεστε για να είστε πιο αποτελεσματικές/οί στον ρόλο σας, στην ομάδα σας και να προωθήσετε την αλλαγή στον οργανισμό σας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Μαρτίου
Ώρα:
10:00 - 17:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,
Σελίδα Εκδήλωσης
https://womenindigital.gr/

Διοργανωτής

SMART PRESS A.E.
Τηλέφωνο:
210-5230000
Email:
a.nosti@smartpress.gr
Προβολή Ιστότοπου Διοργανωτή

Χώρος Διεξαγωγής

Divani Caravel Hotel
2 VASSILEOS ALEXANDROU AVENUE
ATHENS, ATHENS 16121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+30 2107207000